• Coșul este gol!
  • Nu ai produse favorite

Puncte de recompensă

Ce înseamnă acest lucru?

O parte din produsele cumpărate de pe site-ul nostru îţi pot aduce ca bonus, puncte de recompensă (un punct valorează un leu). Pe baza acestor puncte, vei putea cumpăra produse sau le vei putea transforma în reducere, începând cu următoarea comandă.

Punctele de recompensă acumulate pot fi utilizate pentru achitarea integrală a comenzilor viitoare sau pentru a obține pe loc o reducere de preţ la achiziţia unuia sau mai multe produse semnalate pe site.

Comenzile viitoare vor putea fi achitate cu aceste puncte, dacă ați acumulat numărul de puncte corespunzător fiecărui produs, sau puteţi opta pe loc pentru o reducere, cu condiţia ca în coşul de cumpărături să se regăsească un produs care beneficiază de puncte.

Produsele care beneficiază de puncte de recompensă sunt semnalizate pe site prin numărul de puncte de care beneficiază la cumpărare şi numărul de puncte necesar achiziţionării gratuite.

 

Atentie! Doar utilizatorii (persoane fizice) înregistraţi pe site cu un cont valid pot beneficia de punctele de recompensă.