Salut, te poți autentifica sau îți poți crea un cont nou.
|

Termeni şi condiţii

Legislația în vigoare interzice minorilor achiziționarea produselor din tutun, de aceea, în momentul achiziționării acestor produse, orice utilizator declară pe propria răspundere următoarele:
“Declar pe propria raspundere că am vârsta de cel puțin 18 ani impliniți și că prin plasarea comenzii nu încalc prevederile legale în vigoare”
 
Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul e-tutungerie.ro implică acceptarea Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a Termenilor şi Condiţiilor.
www.e-tutungerie.ro este administrat de DVD Master srl cu sediul in Giurgiu, înregistrată la Registrul Comertului cu nr J52/203/2003, CUI RO15879480, capital social 170.000 lei.
Ne rezervăm dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni şi Condiţii precum şi orice modificari site-ului e-tutungerie.ro fară o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni şi Condiţii, puteţi citi intotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.
 
Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare:
Pentru a putea cumpăra de pe www.e-tutungerie.ro, trebuie să introduceţi datele dumneavoastră pe website-ul nostru. În utilizarea serviciului, declaraţi că veţi furniza informaţii reale, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră. În situaţia în care considerăm că această obligaţie a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.
 
Preţ şi modalităţi de plată:
Preţurile prezentate includ TVA. Pretul de achiziţie prezentat pe factură va fi acelaşi cu cel prezentat pe site la momentul achiziţiei, preţ la care se adaugă şi costurile de livrare. Plata produselor se efectuează în numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/debit card la plasarea comenzii online.
 
Informaţii privitoare la livrare:
1. Poşta română
Termenul de livrare este de maxim 3 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa noastră. Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoarea adaugată (TVA) inclusă şi pot varia. Coletul poate fi ridicat de la oficiul poştal doar de către persoana destinatară în baza actului de identitate. 
2. Societăţi de curierat
Livrarea se poate face cu o societate de curierat, la domiciliul clientului, în termen de 24 ore de la expedierea comenzii. În cazul în care doriţi să specificaţi anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceţi în căsuţa de observaţii aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii. În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veţi fi înştiinţat prin e-mail sau telefonic de către noi. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.
Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veţi fi inștiinţat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă dumneavoastră doriti şi sunteţi de acord cu acest lucru.
Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societăţii de curierat sau transportatorului conform legislaţiei in vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului şi vom fi inştiinţaţi în termen de 24 ore de la primirea coletului.
 
Drepturile de autor (Copyright)
Întregul conţinut al site-ului www.e-tutungerie.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi si orice alte date, este proprietatea DVD Master srl sau a furnizorilor săi şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.e-tutungerie.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteţi folosi adresa de mail dvdmaster.ro@gmail.com.
 
Politica de confidenţialitate

Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. E-tutungerie.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta oricand. Operator de date cu caracter personal cu numarul 32888. E-tutungerie.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati.

Responsabilităţi privind produsele

DVD Master srl nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziţionate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menţionate de producător. Returnarea produselor se poate efectua în conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugăm sa vizitaţi sectiunea Schimb / Returnare produs.
 
Limitări privind utilizarea anumitor tehnici de comunicaţie la distanţă
Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicaţie la distanţă necesită acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fără intervenţie umană (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresa de poştă electronică (e-mail)
Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicaţie individuală la distanţă în afara celor prevazute la art. 1 nu este permisă dacă există un refuz manifestat de consumator.
Lista cuprinzând tehnicile de comunicaţie la distanţă:
a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizată;
d) publicitate tipărită cu bon de comandă;
e) catalog;
f) telefon cu intervenţie umană;
g) telefon fără intervenţie umană (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatură sau ecran tactil);
k) poşta electronică (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).
 
Litigii
Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoştinţă asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii şi Condiţiile de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi  DVD Master srl. În cazul unor eventuale conflicte intre DVD Master srl şi clienţii săi, se va incerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţa competentă în conformitate cu legile române în vigoare.
 
Diverse
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni Condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil incheiat.
Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual e-tutungerie.ro.

Payments powered by

e-tutungerie.ro este 100% securizat de
Comodo SSL Certificatee-tutungerie.ro © 2019