• Coșul este gol!
  • Nu ai produse favorite

Informaţii livrare

Livrari produse tutungerie prin Posta Romana

Poşta Română

Termenul de livrare pentru coletele expediate cu Poşta Română este de maxim 3 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră.

Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa noastră. Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoarea adaugată (TVA) inclusă şi pot varia.

Coletul poate fi ridicat de la oficiul poştal doar de către persoana destinatară, în baza actului de identitate. 

Comanda dvs. va fi expediată în aceeaşi zi sau cel târziu ziua următoare (mai puţin sâmbata, duminica şi sărbătorile legale).

În cazul în care nu primiţi avizul de la poştă în trei zile de la lansarea comenzii, vă rugăm să mergeţi la oficiul poştal şi să verificaţi dacă aţi primit coletul. Noi cu siguranţă îl vom expedia!

Livrare foite de tigari, tuburi de tigari, aparate de rulat / injectat tutun, tabachere prin FAN Courier

Fan Courier

Comenzile preluate până la ora 1630, exceptând sâmbăta, duminica şi sărbătorile legale, vor fi expediate în aceeaşi zi cu serviciul de curierat Fan Courier şi ajung la destinaţie în maxim 24 ore. În localităţile din zona a doua, timpul de expediere este de 48 ore.

În cazul în care doriţi să specificaţi anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceţi în căsuţa de observaţii aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veţi fi înştiinţat prin e-mail sau telefonic de către noi.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei. Dacă aveţi de facut modificari la comandă sau adresa dvs. nu este cea corectă, ne puteţi contacta la telefon 0372906109, 0764368999.