• Coșul este gol!
 • Nu ai produse favorite

Termeni si conditii

Termeni și condiții

Legislația în vigoare interzice minorilor achiziționarea produselor din tutun, de aceea, în momentul achiziționării acestor produse, orice utilizator declară pe propria răspundere următoarele:

“Declar pe propria raspundere că am vârsta de cel puțin 18 ani impliniți și că prin plasarea comenzii nu încalc prevederile legale în vigoare”

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul e-tutungerie.ro implică acceptarea Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a Termenilor şi Condiţiilor.

www.e-tutungerie.ro este administrat de DVD Master srl cu sediul in Giurgiu, înregistrată la Registrul Comertului cu nr J52/203/2003, CUI RO15879480, capital social 170.000 lei.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni şi Condiţii precum şi orice modificari site-ului e-tutungerie.ro fară o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni şi Condiţii, puteţi citi intotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Obligaţiile de înregistrare:

Pentru a putea cumpăra de pe www.e-tutungerie.ro, trebuie să introduceţi datele dumneavoastră pe website-ul nostru. În utilizarea serviciului, declaraţi că veţi furniza informaţii reale, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră. În situaţia în care considerăm că această obligaţie a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Ștergerea contului

Orice utilizator al contului își poate șterge contul și datele personale asociate acestuia atâta timp cât nu are sume restante de plată. Ștergerea contului se realizeaza accesand sectiunea Contul meu – optiunea Sterge cont. Alternativ, ștergerea se poate realiza prin prin trimiterea unei solicitări de pe adresa de email asociată contului, la adresa de email comenzi@e-tutungerie.ro

Preţ şi modalităţi de plată:

Preţurile prezentate includ TVA. Pretul de achiziţie prezentat pe factură va fi acelaşi cu cel prezentat pe site la momentul achiziţiei, preţ la care se adaugă şi costurile de livrare. Plata produselor se efectuează în numerar/cash, la livrarea produsului, prin credit/debit card sau ordin de plata/transfer bancar la plasarea comenzii online.

Informaţii privitoare la livrare:

Societăţi de curierat

Livrarea se poate face cu o societate de curierat, la domiciliul clientului, în termen de 24 ore de la expedierea comenzii. În cazul în care doriţi să specificaţi anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceţi în căsuţa de observaţii aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii. În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veţi fi înştiinţat prin e-mail sau telefonic de către noi. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veţi fi inștiinţat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă dumneavoastră doriti şi sunteţi de acord cu acest lucru.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societăţii de curierat sau transportatorului conform legislaţiei in vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului şi vom fi inştiinţaţi în termen de 24 ore de la primirea coletului.

Comenzile preluate până la ora 16:30, exceptând sâmbăta, duminica şi sărbătorile legale, vor fi expediate în aceeaşi zi cu serviciul de curierat şi ajung la destinaţie în maxim 24 ore. În localităţile din zona a doua, timpul de expediere este de 48 ore. În cazul în care doriţi să specificaţi anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceţi în căsuţa de observaţii aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veţi fi înştiinţat prin e-mail sau telefonic de către noi.
Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei. Dacă aveţi de facut modificari la comandă sau adresa dvs. nu este cea corectă, ne puteţi contacta la telefon 0372906109, 0764368999.

Poşta Română

Termenul de livrare pentru coletele expediate cu Poşta Română este de maxim 3 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră.

Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa noastră. Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoarea adaugată (TVA) inclusă şi pot varia.

Coletul poate fi ridicat de la oficiul poştal doar de către persoana destinatară, în baza actului de identitate. Comanda dvs. va fi expediată în aceeaşi zi sau cel târziu ziua următoare (mai puţin sâmbata, duminica şi sărbătorile legale). În cazul în care nu primiţi avizul de la poştă în trei zile de la lansarea comenzii, vă rugăm să mergeţi la oficiul poştal şi să verificaţi dacă aţi primit coletul. Noi cu siguranţă îl vom expedia!

Returnări

Detalii despre dreptul la retur: Cumpărătorul are dreptul să returneze un bun în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun expiră în termen de 14 zile din ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a bunului. În cazul în care comanda este achitată, vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii vânzătorului de către cumparator asupra deciziei sale de returnare a produsului. Suma va fi restituită în contul bancar indicat de către cumpărător. Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea bunurilor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate. Completează formularul de retur, asigurându-te că produsul respectă condițiile de retur. Condiții generale pentru returul produselor vandute și expediate de e-tutungerie.ro: Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii. Pentru orice alte detalii sau neclarităţi privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactaţi completând formularul de contact, sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.e-tutungerie.ro

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conţinut al site-ului www.e-tutungerie.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi si orice alte date, este proprietatea DVD Master srl sau a furnizorilor săi şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.e-tutungerie.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteţi folosi adresa de mail dvdmaster.ro@gmail.com

Politica de confidenţialitate

Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. E-tutungerie.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta oricand. Operator de date cu caracter personal cu numarul 32888. E-tutungerie.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 • e-tutungerie.ro este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 32888.

 • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, e-tutungerie.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

 • Scopul colectarii datelor este:

 1. informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si/sau serviciile achizitionate

 2. trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

 3. de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

 • Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a e-tutungerie.ro, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 32888, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.

 • Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 • Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: DVD Master srl, Bd-ul CFR, Bl. 34/335, Sc. A, Parter (Tobacco SHOP), Giurgiu, judetul Giurgiu, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate; de asemenea, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

 1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

 3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 • De asemenea, e-tutungerie.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

 • Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Responsabilităţi privind produsele

DVD Master srl nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziţionate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menţionate de producător. Returnarea produselor se poate efectua în conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugăm sa vizitaţi sectiunea Schimb / Returnare produs.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoştinţă asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii şi Condiţiile de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi  DVD Master srl. În cazul unor eventuale conflicte intre DVD Master srl şi clienţii săi, se va incerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţa competentă în conformitate cu legile române în vigoare.

Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni Condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil incheiat.

Plăți

Plata în numerar

Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediu. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Plati online prin card VISA pentru produsele de tutun cumparate  Plati online prin card MASTERCARD pentru produsele de tutun cumparate  Plati online prin MasterCard SecureCodepentru produsele de tutun cumparate  Plati online prin card VISA Electron pentru produsele de tutun cumparate  Plati online prin card Maestro pentru produsele de tutun cumparate

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacţii.

Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie sa furnizaţi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spaţii), dată de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcţie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveţi în cont, tranzacţiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei euplatesc.ro. E-tutungerie nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, e-tutungerie.ro foloseşte euplatesc.ro

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul euplatesc.ro.

e-tutungerie.ro nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

Plati pentru foite de tigari, tuburi de tigari, tutun, tabachere prin PayU

Transfer bancar / Ordin de plată

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de e-tutungerie, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări. Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii, în contul de mai jos, a proformei emise.

În cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie să prezinte ştampila firmei sau o împuternicire semnată.

Nume firma: DVD Master srl
Cont lei: RO97BTRLRONCRT0200736501 deschis la Banca Transilvania, Giurgiu
Cod unic inregistrare: RO15879480

 

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual e-tutungerie.ro.