Salut, te poți autentifica sau îți poți crea un cont nou.
|
Comenzi telefonice: 0346566996, 0372906109

Informaţii despre plăţi

Plata în numerar
Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediu. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.
 
Plata online folosind cardul
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
 
Plati online prin card VISA pentru produsele de tutun cumparate  Plati online prin card MASTERCARD pentru produsele de tutun cumparate  Plati online prin MasterCard SecureCodepentru produsele de tutun cumparate  Plati online prin card VISA Electron pentru produsele de tutun cumparate  Plati online prin card Maestro pentru produsele de tutun cumparate
 
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacţii.

Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie sa furnizaţi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spaţii), dată de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcţie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveţi în cont, tranzacţiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei euplatesc.ro. E-tutungerie nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, e-tutungerie.ro foloseşte euplatesc.ro
 
Plati pentru foite de tigari, tuburi de tigari, tutun, tabachere prin PayU
 
Transfer bancar / Ordin de plată
Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de e-tutungerie, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări. Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii, în contul de mai jos, a proformei emise.
 
În cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie să prezinte ştampila firmei sau o împuternicire semnată.

Nume firma: DVD Master srl
Cont lei: RO97 BTRL RONC RT02 0073 6501 deschis la Banca Transilvania, Giurgiu
Cod unic inregistrare: RO 15879480

Payments powered by

e-tutungerie.ro este 100% securizat de
Comodo SSL Certificatee-tutungerie.ro © 2021