• Coșul este gol!
  • Nu ai produse favorite

Informaţii despre plăţi

Plata în numerar

Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la depozit sau magazin fizic. Valoarea produselor este cea din totalul afisat in email-ul de confirmare a comenzii online, sau a confirmării telefonice pentru comenzile preluate telefonic. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

 

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

 

Plati online prin card VISA pentru produsele de tutun cumparate  Plati online prin card MASTERCARD pentru produsele de tutun cumparate  Plati online prin MasterCard SecureCodepentru produsele de tutun cumparate  Plati online prin card VISA Electron pentru produsele de tutun cumparate  Plati online prin card Maestro pentru produsele de tutun cumparate

 

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacţii.

Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie sa furnizaţi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spaţii), dată de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcţie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveţi în cont, tranzacţiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei euplatesc.ro. E-tutungerie nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, e-tutungerie.ro foloseşte euplatesc.ro

 

Plati pentru foite de tigari, tuburi de tigari, tutun, tabachere prin PayU

 

Transfer bancar / Ordin de plată

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de DVD Master srl, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări. Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii, în contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: DVD Master srl
Cont lei: RO97BTRLRONCRT0200736501 deschis la Banca Transilvania, Giurgiu
Cod unic inregistrare: RO 15879480