• Coșul este gol!
  • Nu ai produse favorite

Description of the image

Tigarete - Cigaronne Royal XL Filter Black (20)

  • Producător: Cigaronne
  • Cod produs: Cigaronne
  • Disponibilitate: Disponibil în 2 - 3 zile
  • 55.00 Lei

Cigaronne, Imperial Collection
Royal XL FILTER
Aspectul unic al noului Cigaronne incorporeaza si combina cel mai bine functiile estetice, anti-contrafacere si igienice. O parte interesanta a designului este imaginea mitologica Griffin si face ca pachetul de tigarete sa iasa in evidenta in raport cu alte pachete de tigari.

Pentru producerea noii sale game de tigarete, “Cigaronne” selectează exclusiv tutun proaspăt recoltat, de înaltă calitate, importat din plantaţii recunoscute din Africa şi America Latină. Procesul de purificare al tabacului, cu mai multe faze, este realizat de către cele mai inovatoare tehnologii de condiţionare din lume. Ca rezultat, substanţele toxice precum clorul, pesticidele care conţin nitrogen şi alte molecule complexe, sunt eliminate total din tutun. Procesul de purificare, împiedică senzaţia amară de fum şi lasă o senzaţie plăcută după fumat. Un element esenţial al tehnologiilor menţionate este că, în ciuda abordării inovatoare de reprocesare, gustul tradiţional şi aroma care caracterizează o ţigaretă rămân neatinse.

Filtrul Hollow - combinat cu o substanță naturală (Perlite) - este un fenomen exclusiv în industria tutunului. Absoarbe mai multe substanțe toxice care sunt excretate atunci când o țigaretă arde și micro-filtrează complet fumul. Ca rezultat al microfiltrației, ceea ce rămâne în fumul cufundat, este un conținut de o doză minimă, neschimbată de rășină și nicotină. Spre deosebire de filtrele obișnuite, Filtrul Hollow este considerabil rigid, iar lungimea specifică protejează ochii de fumul de țigaretă și de petele de nicotină de pe degete, ceea ce este important și din perspectiva igienei.
Pachet cu 20 ţigarete cu filtru triplu.
 
Tara de origine: Republica Armenia
 
Interzisă vânzarea către minori. Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Fumatul dăunează grav sănătăţii dumneavoastră şi a celor din jur. Fumatul în timpul sarcinii dăunează copilului dumneavoastră. Protejaţi copiii: nu-i lăsaţi să respire fumul dumneavoastră. Fumatul dă dependenţă, nu începeţi să fumaţi! Oprirea fumatului scade riscul de îmbolnăviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lentă şi dureroasă.
Date logistice
Dimensiuni produs L x l x Î (cm) 12 x 1.5 x 7.3
Cod EAN produs 48508926

Produse asemănătoare

Linkuri utile:

tigari de lux tigarete cigaronne Royal XL Filter Black